Tuesday, January 30, 2007

from brickfield with love :)

hallo all!
quite some time from my last post in here..anyway 2007 started with a lot of works to do. so many n mmg banyak sgt keje2 yg nak kene setel.. yg remeh temeh,yg perlukan kudrat, perlukan otak,perlukan terkejar sana kejar sini,perlukan gado2 ngan org ramai..hehe mmg sgt2 menyesakkan otak..however im still enjoying my current job position..maybe becauce i've wonderful bos and collegue in the office..well,kutuk2 tuh biasa ah kan..tuh dah asam geram dlm hidup..mmg takleh nak elak lah!

wanna tell u guys, today is the last day for me being the TM staff in BRF office!will move out to Menara TM tomorrow!oh well actually last saturday is the last day la,sbb starting from yesterday till tomorrow im attending a training..as we are moving out on tomorrow,so i cant make it helping other ofismate angkut2 barang.tp my things dh fully pack lah on last saturday tuh..5 tahun dok situ..sesungguhnya mmg banyak bende2 yg tak perlu ada dlm cubicle aku. Jumpala harta2 yg dulu2 aka sampahla kan..yg tak ingat dah pon kewujudannya..

1st day report keje kat sana..mmg tak penah tahu la wujudnya bangunan tuh. mlm b4 report duty tuh, pusing2 ngan muzammil carik bangunan tuh..punya la sedih tgk building betapa tak cantiknya! then esoknya masa report duty,dari cyberjaya nih,yer la, takdok umah sewa lagik time tuh,numpang bilik budak2 lain kat mmu heheh..naik segala jenis pengangkutan awam..sampai kat lrt station central market berlari2 ke opis.1st day pon aku dah lambat..acer ngan azlina yg time tuh report kat bos yg sama dah sampai lama dah..dgn berpeluh2nya jumpa GM.. seb baik GM ok la..x kena marah..

hmm..5 years dok situ, what i can say, although the building is not so beautiful but the office environment there is soooo nice n cool. with lots of parking space, big cubicle, anytime for coffee or tea or maggie soup session at cafe, i believe BRF is more more more convenient than menara :).

but lets look to +ve side..hopefully with the movement to menara, i will have greater energy of working to serve the lovely TM! hehe..

gudbye 9th floor TM BRF, seeking forward to work at new place at menara

:)

mior@brf
2001-2007

6 Comments:

Blogger zaini said...

aku sebenanya agak tak paham ngan posting ko ni tapi lepas baca dua tiga kali baru paham :D

all the best mior!

6:54 PM  
Anonymous Anonymous said...

weih, make sure ko amik cubicle aku. baru besh...

10:16 AM  
Anonymous Anonymous said...

hahahah...aiyo2..betapa pandainye english aku! seb baik ko paham jugak zaini!

apza - latest update...kedian aku citer

12:57 PM  
Anonymous Anonymous said...

wah pakcik.. kat menara TM tak bleh datang lambat.. takleh sukati nak makan2... nanti kena amik nama!!!

nasib baik la ko pindah time2 aku dah takde, kalo tak kompom ko kena jadi eskot rombongan ibu2 ke mid valley... haha

1:34 AM  
Anonymous Anonymous said...

eli...apsal aku email ko..ko x balas?!!!

10:12 AM  
Anonymous Anonymous said...

ups sorry delete plz [url=http://duhum.com].[/url]

8:34 AM  

Post a Comment

<< Home